Fiberskada 191213

Nu är äntligen svetsning av fiber igång ! Det innebär då att ALLA på Åkarvägen samt Kläppenvägen saknar åtkomst till nätet under tiden som detta arbete pågår.

Arbetet med att återställa förbindelsen till nätet startade vid 12-tiden idag och hur lång tid teknikern behöver för att genomföra detta har vi inte svaret på just nu men vi vet att han arbetar så snabbt han kan. Förhoppningsvis så har kanske vissa förbindelse redan ikväll. När vi vet mer så ger vi besked.

Då vi meddelar att det är klart så måste ALLA starta om sin Raycor (den enhet som inkommande fiber går till och som sedan är vidarekopplad till routern för WiFi). Bryt strömmen (t.ex dra ur stickkontakten ur väggkontakten) under 10 sek och återanslut sedan så kommer den att starta om sig själv och återställa allt till det normala igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *