Fiberskada 191213, KLART

Det känns bra att kunna meddela att nätet äntligen är uppe igen för Åkarvägen och Kläppenvägen. Teknikern gjorde ett bra arbete och gav sig inte förrän det var klart. Nu hoppas vi att det fungerar som det ska för alla och att det inte har skett några förväxlingar. Om någon inte känner igen sig utan har fått andra TV-kanaler eller dylikt så måste ni vara vänliga att meddela oss via vår mailadress. Vid problem att få igång nätet igen se tidigare meddelande från idag

Vi tackar för att ni har varit uthålliga och väntat. Vi brukar inte blåsa fiber så här års men den skada som inträffade hade lika väl kunnat ske på sommaren eftersom det visar sig bero på en kanalisation som har fått en skada vid annat arbete som inte har haft med fibern att göra.

TACK ! till Dag, Jörgen, Lukas, Krokom Telecom, Jämtkraft för lån av tjälsmältningsplåtar och Lennart Ottosson med grävmaskin samt Filip på Zedcom för ett utmärkt arbete, delvis i motvind.

GOD JUL

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *