Fiberskada 191212

Resultatet från dagens arbete är att vi har grävt fram ducter (kanalisation) och fastställt skadans placering samt förberett för nästa steg i omläggning. Nu krävs ett par timmar med ytterligare grävning, sker imorgon, och sedan är det dags för att koppla om fiberknipperna. Till detta krävs tekniker som kan genomföra det och vi inväntar svar om de kan ta på sig detta imorgon. Om vi får den insatsen gjord imorgon (fredag) så kommer samtliga på ÅKARVÄGEN samt KLÄPPENVÄGEN att förlora sin internet under den tid som reparationen sker. Hur utvecklingen går under kvällen idag och tidigt imorgon kommer vi att meddela på denna sida så snart vi vet mer.

Några personer ur föreningen samt entreprenörer har jobbat hårt med att fastställa och åtgärda skadan som förmodligen hade kunnat inträffa även under en annan tid på året eftersom det verkar vara en fysisk skada som åsamkats ducten (kanalisationen) av en entreprenör vid annat arbete för ett par år sedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *