Arbetsdag 22 september

Hej alla hjälpsamma föreningsmedlemmar !

Lördag 22 september så genomför vi den tidigare annonserade arbetsdagen. Vi kommer då att montera lås i de skåp som fortfarande är olåsta, fylla på med grus/jordmassor runt en del skåp, putsa runt dörren till nodrummet (Bygården), gräva fram en fiber för en kommande nyanslutning mm. Blir vi tillräckligt många så gör vi detta på 3-4 tim. Vi ser fram emot att ni som medlemmar tar med en spade, kratta och/eller skruvdragare och kommer till BYGÅRDEN kl 10.00 lördag 22 september.

Vi har kommit långt i framdriften av nätet och konsolideringen men behöver nu alla övriga medlemmars hjälp så vi därmed kan spara på krafterna för styrelsen samt pengar för föreningen.

Mycket välkomna !     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *