AVBROTT i nätet – Inkopplingar NYTT DATUM

OBSERVERA  NYTT DATUM !                                      

På grund av tekniska skäl så måste vi skjuta på avbrottet en vecka !

Med start (v.37), onsdag och torsdag (12-13/9), kommer nätet att brytas för alla abonnenter väster om (samt i närheten av) Älgstigen i samband med att fibernätet läggs om, utökas och modifieras. Har ni viktiga ärenden att utföra under denna tid så passa på att göra det innan dessa datum.

Ytterligare smärre störningar kan inträffa lokalt fram till mitten av oktober då de sista inkopplingarna ska vara avklarade. Vår förhoppning är att detta ska gå smidigt så att vi inte kommer att märka speciellt mycket av detta.

Detta meddelande kommuniceras även till samtligas epost (som är känd av föreningen). Ha för vana att ta en titt på vår hemsida för att följa eventuella nyheter.

/Styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *