Grävning för nyinstallationer har påbörjats

Med start i slutet av vecka 32 så påbörjades grävning för kanalisation avseende nyinstallation av fiber i centrala Undersåker och Melen i väster. Det nya området (Vargstigen) som ligger intill Älgstigen samt Q,l som nu ska bli förskola är ett prioriterat område där föreningen redan har ett nät som nu byggs ut. Övriga nyanslutningar som genomförs kopplas till befintligt nät och där vissa är förberedda sedan längre tid.

Nu väntar vi bara på att vår entreprenör skall komma för att blåsa in fiber och montera boxar. Besked väntas inom kort. Då det blir dags för inkoppling på befintlig fiberkanalisation så kommer nätet att delvis ligga nere. Vi meddelar i god tid före här på hemsidan samt via mail till alla som påverkas !

Styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *